Schilderwerk
U kunt bij ons terecht voor binnenschilderwerk en buitenschilderwerk. Voor beide geldt, dat wij de ontwikkelingen van schildersmaterialen op de voet volgen, zodat u altijd verzekerd bent van het gebruik van de professionele materialen voor elke situatie, met een perfect resultaat.

Up-to-date blijven met de ontwikkelingen in de schilderbranche is voor ons belangrijk. Zo kunt u van ons altijd verwachten dat we voor uw huis de beste producten, materialen en technieken gebruiken. We zijn dan ook niet voor niets Sikkens Quality Painter.

Meer dan schilderen ... Maatwerk!
OKSO schilderwerken levert uitsluitend maatwerk. Wij nemen de tijd om uitgebreid op uw specifieke ideeën en wensen in te gaan. Kwaliteit, service en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel omdat wij alleen op deze manier onze klanten volledig tevreden kunnen stellen.

In het offertestadium wordt de conditie van het verfwerk en de ondergrond nauwkeurig geïnspecteerd. Verder kijken we ook naar eventuele andere gebreken zoals bijvoorbeeld stucwerk dat los laat, houtrot etc. We melden deze zaken bij u en helpen u graag met een oplossing.

Hoe beter de kwaliteit van de vóórbewerking, hoe langer de verflaag optimaal beschermt. Juist in deze voorbereidende fase onderscheidt OKSO Schilderwerken zich door kennis en maatwerk, want alleen een door Sikkens Quality painter kan garantie aanbieden op het werk én gekozen verfsysteem.

Laag BTW tarief van 9%
De schildersbranche geniet nog steeds van de 9% BTW regeling voor woningen ouder dan 2 jaar. Dit geldt voor binnen- en buitenschilderwerk. Hierdoor is het extra aantrekkelijk om OKSO schilderwerken in te schakelen voor uw schilderwerk. Waarom zou u zelf vrije dagen opnemen, als u het werk ook door een professional kunt laten doen?

Houtrot
Mocht er houtrot bij u geconstateerd worden dan kunnen wij voor u de reparatie verzorgen. Het repareren van houtrot wordt vaak gezien als lapmiddel, het tegendeel is waar. Indien houtrotreparatie professioneel uitgevoerd wordt, is dit juist een duurzame en goedkope oplossing. In veel gevallen wordt onnodig overgegaan tot vernieuwen/vervanging. Gerepareerde onderdelen blijven, uiteraard mits onderhouden, als nieuw.

image002

sikkens