Glasservice
Figuurglas, gelaagd glas, gehard glas, warmtewerend glas, warmte absorberend glas, getint glas, glas met geïntegreerde ventilatieroosters…… Dubbele beglazing, HR+ of HR++, enkele beglazing, blank glas of gefigureerd.
Beglazingswerk is vandaag de dag zeer divers en de toepassingsmogelijkheden zijn legio. Misschien ziet u door de bomen het bos niet meer, maar OKSO biedt uitkomst. We geven graag een passend advies om vervolgens maatwerk te leveren. Voor het leveren en plaatsen van alle soorten glas kunt u bij ons terecht. En natuurlijk zorgen wij ook voor een perfecte afwerking met mooi schilderwerk.

Houtrot
Mocht er houtrot bij u geconstateerd worden dan kunnen wij voor u de reparatie verzorgen. Het repareren van houtrot wordt vaak gezien als lapmiddel, het tegendeel is waar. Indien houtrotreparatie professioneel uitgevoerd wordt, is dit juist een duurzame en goedkope oplossing. In veel gevallen wordt onnodig overgegaan tot vernieuwen/vervanging. Gerepareerde onderdelen blijven, uiteraard mits onderhouden, als nieuw.

image026