Om uw bedrijfspand in topconditie te houden, speelt kwaliteit en duurzaamheid een belangrijke rol. Dat weten wij als geen ander. Alle voorkomende schilderwerken, zowel binnen als buiten, vormen voor ons geen probleem. Of het nu gaat om hout, beton, kunststof, baksteen, beplating, aluminium of staal, OKSO biedt altijd de juiste oplossing.

Of het nu gaat om nieuwbouw, bestaande bouw, een rijksmonument, een appartementen gebouw of een kantorencomplex. We hebben ervaring met alle facetten van o.a. VvE onderhoud en ander groot onderhoud.
 
OKSO schilderwerken werkt uitsluitend met hoogwaardige en duurzame producten. Maatwerk en persoonlijk contact weerspiegelen onze werkwijze. We zijn dan ook niet voor niets erkend vakschildersbedrijf. We weten dat onderhoud het meest effectief is als het planmatig wordt uitgevoerd en er een duidelijke rolverdeling is tussen de opdrachtgever, het onderhoudsbedrijf en de leverancier. OKSO schilderwerken kan uw helpen om uw onderhoud gestructureerd aan te pakken.
 
Om u een gedegen advies op maat te kunnen geven wordt er eerst onderzoek gedaan naar de huidige staat van onderhoud. Het technisch rapport, samen met uw wensen en eisen, zijn de basis voor een gedegen plan van aanpak. Meerjarig of eenjarig. Alles is maatwerk! En er zijn vele mogelijkheden.
 
Heldere werkafspraken zijn belangrijk om de werkzaamheden zo soepel mogelijk met een minimum aan overlast voor de bewoners en/of gebruikers te laten verlopen. Het ontzorgen van u als beheerder/eigenaar en de bewoners/gebruikers staat bij ons hoog in het vaandel.
 
Neem vrijblijvend contact met ons op. We komen graag langs om alle mogelijkheden met u te bespreken. info@okso-schilderwerken.nl of 058-212 3204

image020

about_us_1

BUITENSCHILDERWERK

Bedrijfspand

about_us_7

BINNENSCHILDERWERK

Scholen

about_us_4

BUITENSCHILDERWERK

Hoogwerker

about_us_8

BINNENSCHILDERWERK

Bedrijfspand